Gepersonaliseerde HR-oplossingen voor de lange termijn

Wij geloven in een duurzame oplossing waarbij onze specialisten in-house samenwerken met jouw team. We ondersteunen onze klanten bij het selecteren, evalueren en integreren van de juiste medewerkers die een impact zullen maken in het bedrijf.

Pareto HR Personeel
Pareto HR Service

Kies voor een toekomstgerichte oplossing

Oplossing op maat

Wij willen jouw “partner of choice” zijn door met een kwalitatieve en doelgerichte zoekstrategie bedrijven en talent duurzaam met elkaar te verbinden.

Klaar voor de toekomst

We moderniseren jouw recruitment met een beleid dat is aangepast aan de toekomst. We geven je de tools en kennis voor een HR beleid met een toekomstgericht perspectief.

Totale ontzorging​

Onze consultants zetten hun schouders onder jouw aanwervingsproces, zodat jij het niet meer hoeft te doen. Met begeleiding en opvolging zetten we je HR in de goede richting.

Betrokken nazorg

We zijn geen ‘one-shot’ agency, we bieden een waaier van samenwerkingsmodaliteiten aan. We stippelen een custom strategie op lange termijn uit die we nauwgezet mee opvolgen.

Consultatie

Heeft jouw recruitment nood aan een solide oplossing? Wij luisteren naar jou. Tijdens een eerste overleg luisteren we naar jouw uitdaging, noden en wensen.

Grondige analyse

Wat is de meest efficiënte oplossing voor jouw uitdaging? We analyseren samen met jou de mogelijkheden om het recruitment proces te optimaliseren.

Oplossing op maat

Zetten we in op recruitment of ontwikkelen we een strategie naar hire for attitude? Op basis van onze analyse tekenen we een blauwdruk uit van jouw sustainable solution.

In-house opvolging

Je kan rekenen op onze in-house begeleiding. Met een strategie op basis van RPO (Recruitment Proces Optimization & Outsourcing) kies je voor de beste én meest comfortabele oplossing.

ParetoHR Services

RPO als duurzame
oplossing

Door te kiezen voor recruitment proces optimization & outsourcing, kies je voor comfort, controle en vertrouwen. Onze consultants zetten je op weg naar een hoge instroom aan geschikte kandidaten.

Pareto HR Personeel
Pareto HR Service

Een selectie van onze geweldige partners

Pareto HR Klant
Pareto HR Klant
Pareto HR Klant
Pareto HR Klant
Pareto HR Klant
Pareto HR Klant
Pareto HR Klant
Pareto HR Klant
Pareto HR Klant
Pareto HR Klant
Pareto HR Klant
Pareto HR Klant