OVER PARETO HR

Connecting talent with opportunity

Pareto HR is een ervaren en ondernemend Talent Resourcing bureau dat samen met zijn klanten naar duurzame talent oplossingen zoekt. We bieden een geïntegreerde portfolio van diensten aan in de zoektocht naar impactvolle kandidaten.

Pareto HR Over

Jouw partner of choice

Waarom kiezen voor een samenwerking met Pareto HR? Wij maken het jou gemakkelijk met profesionele talent resourcing. We hebben een geïntegreerde waaier van oplossingen om talent te ontdekken, te integreren en te behouden.

We maken u het leven gemakkelijker

Bij Pareto HR geloven we in duurzame samenwerkingen op lange termijn. Maatwerk speelt hierbij een belangrijke rol. Op deze manier kunnen we u de mogelijkheid bieden om nauw samen te werken met specialisten van Pareto HR binnen uw eigen bedrijf of afdeling. We bekijken via consultatie op welke manier we uw Recruitment proces kunnen verbeteren. Via consequente evaluatiemomenten bewaken we samen de rendabiliteit van het lopende project. In de naam van uw bedrijf leggen we de focus op het aantrekken en behouden van talent.

Pareto HR Over
Pareto HR Personeel
Pareto HR Service

Meet the team

Deze HR-specialists begeleiden jou naar een toekomstgerichte oplossing op maat.

Pareto HR Personeel

Sander Goris

Managing partner
Pareto HR Personeel

Inge Beeckmans

Marketing- & Officemanager
Pareto HR Personeel

Johan Beeckmans

Executive advisor
Pareto HR Personeel

Laïla Chiquer

Recruitment Consultant

Not a one-shot agency

Noem ons alsjeblieft geen rekruteringsbureau. We ontwikkelen een totaaloplossing voor jouw HR-challenges, een allesomvattend plan op lange termijn met begeleiding en opvolging.

Pareto HR Over
Pareto HR Home