Over pareto hr

Over Pareto hr

Welkom bij Pareto HR

Pareto-HR is een jong en dynamisch Talent Resourcing bureau dat samen met zijn klanten naar duurzame talentoplossingen zoekt. We bieden een geïntegreerde portfolio van diensten aan, gaande van talent resourcing (of recruitment) tot individuele career transition.

Indachtig het gekende Pareto-principe, oftewel de 80/20 regel, weten we dat 80% van de verantwoordelijkheden en resultaten gedragen worden door 20% van de werknemers. Zij zijn uw werfleiders, project managers, top-vertegenwoordigers, kortom uw top-talent.

Op dit Pareto-principe hebben we onze visie gebouwd: wij willen de “partner of choice” zijn door met een kwalitatieve en doelgerichte zoekstrategie bedrijven en talent duurzaam met elkaar te verbinden. Het is onze uiteindelijke doelstelling om zowel individuen als organisaties te helpen om hun potentieel volledig te benutten.

Welkom bij Pareto HR

Op dit Pareto-principe hebben we onze visie gebouwd: wij willen de “partner of choice” zijn door met een kwalitatieve en doelgerichte zoekstrategie bedrijven en talent duurzaam met elkaar te verbinden. Het is onze uiteindelijke doelstelling om zowel individuen als organisaties te helpen om hun potentieel volledig te benutten. Voor maatwerk kan u beroep doen op Pareto HR.

Waarom met Pareto-HR werken?

We werken met onze klanten om hun drukke leven gemakkellijker te maken door het vinden, selecteren en evalueren van de juiste kandidaten die een impact zullen maken in het bedrijf.

Waarom met Pareto-HR werken?

We werken met onze klanten om hun drukke leven gemakkelijker te maken door het vinden, selecteren en evalueren van de juiste kandidaten die een impact zullen maken in het bedrijf.

Pareto HR

✓ Eenvoudig en transparant
✓ Jobs en skill match
✓ Vertrouwen

Pareto HR

Eenvoudig en transparant
Jobs en skill match
Vertrouwen

Mensen

Bedrijfsleiders vertrouwen ons omdat we hun helpen in hun recruteringsprojecten en bijdragen tot hun succes en dat van hun onderneming.

Methode

Hoe helpen we u? Onze zoekstrategie, assessments, technologie en Wikitalent garanderen een hoge mate van skills and job match - tot 95%. We gebruiken gevalideerde testmethoden om te kunnen voorspellen of een kandidaat al dan niet past in uw bedrijf: zowel technisch als sociaal

Mensen

Bedrijfsleiders vertrouwen ons omdat we hun helpen in hun recruteringsprojecten en bijdragen tot hun succes en dat van hun onderneming.

Methode

Hoe helpen we u? Onze zoekstrategie, assessments, technologie en Wikitalent garanderen een hoge mate van skills and job match - tot 95%. We gebruiken gevalideerde testmethoden om te kunnen voorspellen of een kandidaat al dan niet past in uw bedrijf: zowel technisch als sociaal.

Snelheid

We stellen een shortlist van geschikte kandidaten samen meestal binnen de 3 weken, volledig doorgelicht en gebriefd.

We maken u het leven gemakkelijker

We ontwikkelen met u een succesprofiel. Dit wil zeggen: welke competenties en karakteristieken moeten kandidaten bezitten om in uw bedrijf succesvol te zijn. Op basis hiervan stellen we u gekwalificeerde kandidaten voor en zorgen voor een succesvolle integratie.

Wie zijn we?

Het Pareto HR team

Sander Goris
Managing Partner
Lennard Pauwels
Managing Partner
Johan Beeckmans
Executive Advisor
Inge Beeckmans
Office Manager

Rekruteren voor morgen begint
vandaag

En dat doe je met de juiste partner. Wij rekruteren niet enkel voor het heden maar ook vooral voor de toekomst

Ik leerde Pareto HR kennen in de eerste week nadat ik ontslagen werd wegens een reorganisatie. Ik oefende bij mijn vorige werkgever de functie ploegbaas HVAC uit. Pareto HR zorgde ervoor dat ik in no time kon kiezen tussen 3 verschillende voorstellen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de functie meewerkend werfleider HVAC bij een multinational met een Belgische zetel.
Fawaz
Meewerkend werfleider HVAC