Vacatures Verpleegkundige

vacature Elektricien

Verpleegkundige

Een verpleegkundige is al een eeuwenoude gegeven. Lang voor het ontstaan van de eerste verpleegsterschool namen vooral vrouwen de taak op zich om voor de zieken, gewonden en stervenden te zorgen. In 1856 richten Florence Nightingale de eerste verpleegsterschool op in London. Florence Nightingale was een inspirerende invloed en de grondvester voor de moderne verpleegkunde.

Een verpleegkundige voert een tal van taken uit zoals parameters nemen, medicatie toedienen, wondzorg en de basiszorg van een patiënt. Een verpleegkundige staat in voor de totale zorg van patiënten. Dit wil zeggen dat zij ook een luisterend oor zijn en soms zo belangrijke informatie inwinnen. Ze kunnen een patiënt geruststellen en troost bieden. Want de geestelijke en sociale ondersteuning van een patiënt is zeker zo belangrijk als de lichamelijke verzorging.

Vaak werkt een verpleegkundige in een multidisciplinair team om een kwalitatieve totaalzorg te kunnen bieden.  Een verpleegkundige kan tewerkgesteld worden in woon-zorg centrums, ziekenhuizen, de thuiszorg als ook in een CRO. En dit in verschillende specialisaties zoals pediatrie, geriatrie, spoed, intensieve zorg, OK, cardioloog, neurologie, oncologie, heelkunde en nog veel meer.

Verschillende vacatures als verpleegkundige:

Verpleegkundige

Ben jij opzoek naar een vacature als verpleegkundige, dan ben je op de juiste plaats. Solliciteer nu.

Hoofdverpleegkundige Operatiekwartier

Ben jij een verpleegkundige die op zoek is naar een nieuwe uitdaging als hoofdverpleegkundige ? Solliciteer nu. 

Verpleegkundige Geriatrie

Heb jij een hart voor ouderenzorg? Dan is dit iets voor jou!
 Solliciteer nu.

Clinical Trial Assistant (CTA)

Heb jij al ervaring in klinische studies? Wil je graag de uitdaging aan als CTA? Solliciteer nu

Verpleegkundige dienst Inwendige Geneeskunde

Wil jij graag werken op de dienst Inwendige Geneeskunde? Solliciteer nu

Operatiekwartier Teamleader

Ben jij een echte teamleader? Werk jij graag in het OK?
Dan is dit misschien wel jouw droom job! Solliciteer nu. 

Projectverpleegkundige

Hou jij van afwisseling in jouw job als verpleegkundige? Dan is projectverpleegkundige misschien wel iets voor jou!  Solliciteer nu. 

Clinical Trial Nurse

Wil jij als verpleegkundige deelnemen aan Clinical Trials? Solliciteer nu. 

Ben jij iemand die graag zorgt voor andere? Ben jij een verpleegkundige in hart en nieren?   Bekijk dan zeker de vacatures hierboven en solliciteer! Toch niet gevonden wat je zocht? Of weet je niet goed in welke richting je wil verdergaan? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij bekijken hoe we jou kunnen helpen.