Recruitment

recruitment

Hoe we talent
vinden

Aan de hand van consultatie leren we u en uw organisatie beter kennen en kunnen wij de criteria bepalen die medewerkers nodig hebben om succesvol te zijn in uw bedrijf. Met zowel aandacht voor een sterke Performance Fit en Cultural Fit stellen we een of meerdere succesprofielen op die uw bedrijf nodig heeft. We maken vervolgens een plan op maat met een sterke focus op zowel korte als lange termijn resultaten.  Ten slotte komen we doormiddel van onze beproefde Talent Sourcing methode op confidentiële wijze in contact met talent. We kiezen steeds voor kandidaten met een doordachte motivatie en een stabiel traject.

Hoe we talent
screenen

Om een sterke match na te streven, maken wij een selectie van een of meerdere beloftevolle kandidaten voor uw openstaande vacatures. We maken deze selectie met behulp van onze methode die sterk gefundeerd is op “ interviewing voor competenties” Enerzijds gaan we na of de nodige kwalificaties en ervaring aanwezig om de functie succesvol uit te voeren en mogelijks door te kunnen groeien. Anderzijds brengen we de motivatie en persoonlijkheid van de kandidaat in kaart om te bekijken of deze matchen met de visie en cultuur van uw organisatie.

Hoe we talent integreren

Kandidaten met
impact

Begeleiding tot
succes

Nauw opvolgen
tewerkstelling

Het behaalde resultaat

Waarom onze klanten
voor onze methode kiezen

Advies

Duidelijke assessments

Kandidaten met een stabiele track record

Hoge retentie van aangeworven kandidaten

Kortom, maatwerk

Vacature metser voor de regio antwerpen

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij willen met onze klanten meedenken voor een duurzame oplossing, passend bij hun behoeften. Een op maat gemaakt plan kan variëren van Inhouse HR, HR consultancy, Outplacement, Onboarding en/of Talent Resourcing.

Ik leerde Pareto HR kennen in de eerste week nadat ik ontslagen werd wegens een reorganisatie. Ik oefende bij mijn vorige werkgever de functie ploegbaas HVAC uit. Pareto HR zorgde ervoor dat ik in no time kon kiezen tussen 3 verschillende voorstellen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de functie meewerkend werfleider HVAC bij een multinational met een Belgische zetel.
Fawaz
Meewerkend werfleider HVAC