het pareto hr team

Het Pareto hr team

menselijk kapitaal

Wie werkt er dagelijks aan Pareto HR?

Pareto HR is een ervaren en ondernemend  Talent Resourcing bureau dat samen met zijn klanten naar duurzame talentoplossingen zoekt. We bieden een geïntegreerde portfolio van diensten aan, gaande van talent resourcing (of recruitment) tot individuele career transition.

managing partner

Lennard Pauwels

Lennard is mede-zaakvoerder en oprichter (2017) van Pareto-HR. Zijn technische studies hebben zijn voorkeur voor techniek en engineering verder aangescherpt.
Daarbij is hij van nature enorm geïnteresseerd in het doorgronden en begrijpen van het menselijk gedrag. Met de ondersteuning en opleidingen van Johan heeft Lennard de kneepjes van het screenen en assessen van mensen goed onder de knie. Lennard heeft al meer dan 1750 screening-gesprekken succesvol afgerond.
Ook zet Lennard zich hard in voor het verbeteren van zijn leefomgeving. Zo is hij actief lid van Lier4Bussines en de Economische Raad. 
Zijn moedertaal is Nederlands en hij spreekt ook vlot Engels. Zijn verantwoordelijkheden binnen Pareto zijn: financieel bestuur, strategie, kwaliteitscontrole, screening en HR consultancy.

managing partner

Sander Goris

Sander Goris is Managing Partner en medeoprichter van Pareto-HR. Vanaf jonge leeftijd was hij reeds geïnteresseerd in sociologische en psychologische thema’s. Na zijn opleiding Sociologie werkte hij voor een Belgisch verankerde multinational in de financiële sector. Hier groeide gedurende vier jaar zijn passie voor recruitment. Sander werd opgeleid door Johan Beeckmans met een sterke focus op thema’s zoals bedrijfsorganisatie, people- management en recruitment. Sander richtte Pareto-HR op om juiste oplossingen te ontwikkelen betreffende recruitment. Hij is verantwoordelijk voor het operationeel management en business development. Sander werkt in zijn eigen organisatie aan succesverhalen om op deze manier zijn cliënten te helpen met duurzame oplossingen voor hun uitdagingen.
office manager

Inge Beeckmans

Inge heeft genoten van een internationale opvoeding. De laatste 12 jaar is ze terug neergestreken in België. De rijke culturele achtergrond heeft ervoor gezorgd dat ze een ruime kijk heeft op het omgaan met mensen.
Inge had altijd een passie voor het verzorgen van mensen en heeft 10 jaar lang in de verzorging voor kindjes gewerkt.
Begin dit jaar was Inge klaar voor een nieuwe uitdaging en besloot de voetstappen van haar vader, Johan Beeckmans, te volgen. Ze zette de stap in de HR-wereld om zo haar passie om mensen te helpen verder te zetten. Enkel deze keer is het gericht om mensen te helpen, de kwaliteit van hun carrière te verbeteren en hen te begeleiden in deze zoektocht.

executive advisor

Johan Beeckmans

Johan heeft een rijke internationale ervaring opgebouwd over een 30 jarige carriere in key Human Resources posities in internationale bedrijven in Europa en Amerika. Zijn ervaringen strekken uit over telecom, engineering, automotive, chemie en pharma. Hij heeft ook als headhunter gewerkt in Zwitserland en Duitsland. Hij heeft nu zijn eigen bedrijf opgericht gespecialiseerd in bedrijfsadvies, coaching en HR consultancy.
Johan heeft in meer dan 60 landen gewerkt en verstaat zeer goed de complexiteit van het bedrijfsleven.
Hij geeft ook les in het Global MBA programma in de NEOMA Business School in Parijs.
Hij heeft een Masters diploma in Industriële Sociologie en een doctoraat in International Economy.