Cogghe & co

Cogghe
&
co

De Klant

Cogghe is een bouwonderneming die gespecialiseerd is in het realiseren van ruime luxueuze woningen, villa’s en appartementen op toplocaties. Reeds 75 jaar lang is Cogghe een begrip in het Antwerpse. Kwaliteit en maatwerk onderscheiden dit bedrijf van andere spelers op de markt. Het gehele bouwproces voert Cogghe uit in eigen beheer. Hierdoor verzekert Cogghe de kredietwaardigheid naar zowel klanten als eigen werknemers. Het bedrijf groeide uit van louter aannemingsbedrijf naar veelzijde bouwpartner met eigen studiebureau, aluminium- en houtschrijnwerkerij en juridische dienst. Hierdoor garandeert Cogghe een sterke begeleiding van specialisten doorheen het gehele bouwproces.
Cogghe bouwt op maat maar ontwikkelt tevens duurzame aantrekkelijke projecten. Alles kan, van casco tot instapklaar, van budgetwoning tot luxevilla.
Dit met één enkele rode draad: de vakkennis en de stiel van ervaren en permanent (bij-)geschoolde vaklui.

0

+

Jaren ervaring

0

+

Nieuwbouwunits per jaar

0

+

Medewerkers

De situatie

Cogghe staat bekend voor een kwalitatief concept op maat in de bouwsector. Op alle afdelingen wordt er samengewerkt met collega’s die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied en gemotiveerd zijn om samen met Cogghe te blijven groeien. Een beredeneerd ontwerp vereist een sterke uitvoering. Het aantal gekwalificeerde vakmannen is eerder schaars op de arbeidsmarkt.

De oplossing

De visie van Cogghe is zeer sterk gefundeerd op kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk. De visie van Pareto HR sluit hier nauw op aan. Deskundig HR-advies en een doelgerichte recruitment strategie, leverde Cogghe snel en efficiënt een oplossing op maat. De openstaande functies van metsers werden op een korte tijdspanne ingevuld. Zo kan Cogghe de rendabiliteit van de bouwprojecten bewaken.

Rekruteren voor morgen begint bij vandaag

En dat doe je met de juiste partner. Wij rekruteren niet enkel voor het heden maar
ook vooral voor de toekomst

Het resultaat

Het resultaat is dat we jaarlijks gemiddeld 5 arbeidersprofielen die een stevige portie motivatie en een stabiele werkervaring hebben, bij onze klant kunnen lanceren. Vaak hebben de kandidaten alvorens ze bij Cogghe starten al jaren met elkaar samengewerkt in ploegverband. Zo blijft een kwalitatieve en rendabele uitvoering gegarandeerd.

Contacteer ons